brain

bättre odds

förbättra dina odds med surebets

Surebets, även kallad safebets eller säkra spel handlar om att utnyttja skillnader i odds mellan olika bookmakers vid vadslagning. Oddsen varierar ibland så mycket mellan olika bookmakers att man kan göra en "säker" vinst genom att spela på t.ex. 1 hos en bookmaker, X hos en annan och 2 hos en tredje.


Arbitrage är en finansiell term som hänvisar till att man köper och säljer ett tillgångsslag på två olika marknader samtidigt och på så sätt utnyttjar prisskillnader mellan marknader. Arbitrage kan tillämpas på sportbetting också. Genom att spela på alla möjliga resultat hos de bookmakers som har de bästa oddsen för respektive resultat kan man garantera sig en vinst oavsett utgång. Dessa fördelaktiga vad uppstår genom att olika bookmakers har olika odds för de olika resultaten. Ofta kan man tjäna 2-5% av insatsen och genom att göra ett par sådana vad om dagen kan man öka sin bankrulle med ca 10% per vecka.RebelBetting är ett verktyg som presenterar listor med arbitrage och all info som krävs, så att man inte manuellt behöver sitta och jämföra odds från olika bookmakers. Rebelbetting erbjuder också auto-funktioner som gör att man på några sekunder kan lägga sina vad. Du kan testa att använda deras programvara hur länge du vill helt gratis. De erbjuder också en gratis e-bok där du kan lära dig mer om surebets och arbitrage. Kom igång med surebetting

Följande oddsagenter erbjuder aktuell information om aktuella sure bets. Nedanstående länkar leder direkt till deras surebet-sidor.

Betbrain
Odds1x2.com
Oddschecker
Oddsexplorer
Wettportal

bet